Søg i denne blog

søndag, maj 14, 2006

Bededagsferie

Jeg har nydt 3 dages Bededagsferie. På arbejde er det lidt hektisk, da vi nu er i afslutningen på et 1½ års projekt. Det er nok blevet til lidt rigeligt med timer på det sidste, så det er sundt at koble af i tre dage.
Og hvad er så ellers på programmet ?
Det er havetid, kajaksæsonen er kommet rigtig godt igang.
Og jeg har også fået passet løbetræningen rimeligt.
Det er højst blevet til en gang om ugen, men jeg var da ude på min 9 km tur sidste weekend og også her til morgen, så jeg er klar til at løbe 10 km på lørdag i Kilen Rundt. Det løb var jeg første gang med i i 1999, og så i 2000, 2001, 2002 og 2005. I 2003 og 2004 kom der konfirmationer i vejen, hvilket også ville være sket i år, hvis Kilen Rundt ikke var blevet flyttet fra søndag til lørdag. Vi skal nemlig også til konfirmation på søndag.
I haven er jeg ikke den mest aktive, det er der heldigvis andre der er. Men lidt vedligehold bliver det da til og så har jeg et lille projekt i år med at få mosset væk fra plænen ud mod vejen. Jeg har revet mos af i overraskende mængder og så håber jeg at græsfrø og gødning kan gøre underværker. Vi får se.
Jeg er mere aktiv på fjorden. Det er allerede blevet til 38 km i år og jeg fik da også en en tur i dag. Vinden er slået om i vest, så der er ikke noget problem med bølger. I tirsdags, hvor jeg for første gang i år var til pointløb i klubben, var vinden stadig i øst, hvilket formodentligt gav mig en taktisk god starttid. God forstået på den måde at jeg næste gang må starte tidligt og så nok får mange point. Tidligt - da min tid fra i tirsdags må være dårligt, nu jeg brugte mere energi på at hode mig i kajaken end på at komme hurtigt frem.

Jeg var heldig at Anne havde taget "Den ukendte hustru" af Leif Davidsen hjem til ferien fra biblioteket på et 7 dags lån. Bogen er helt aktuel og, synes jeg, ganske god. Jeg viste ikke at Leif Davidsen skriver så godt. Det er altid interessent når forfattere, der har et særligt kendsab til et land skriver både spændende og giver et indblik i det fremmede. Den bog, jeg levede med i et par uger indtil de 700 sider slap op her i sidste uge, var også spændende og et interessent kik ind i Kina omkring år 1900. Det er "The Palace of Heavenly Pleasure" af Adam Williams. "The kite runner", som jeg læste for et par måneder siden, er også en vellykket bog lavet over læsten "spændende og giver et indblik i det fremmede".

Ingen kommentarer: