Søg i denne blog

mandag, september 11, 2006

Tour de Gudenå 2006

Jeg deltog her i weekenden i kajak-løbet Tour de Gudenå. Sammen med en flok fra Struer Kajakklub var jeg med i dette flotte løb.
Det var min første gang og en stor oplevelse.
Fra Struer var vi 13, der roede, og en håndfuld, der hjalp til.
2 roede kap og så var vi 11, der roede Trim turen på 58 km.
Vi var ganske heldig med vejret.
1. dagen, lørdag, havde vi en del modvind fra nord-vest. Det gav ikke stabilitetsproblemer, men der skulle laves noget for at komme de 24 km.
Ruten er først 7 km fra Emborg til Ry og så efter et kort ophold her videre 17 km til Silkeborg. De sidste 17 km var på nogle søer med en del vind og bølger imod og jeg fik mig da også arbejdet til en enkelt vabel.
Så var der spisning i Silkeborg Hallerne og overnatning på Dybkærskolen.
Maden var god og den smagte vel også specielt godt efter en dag, hvor jeg havde fået masser af frisk luft og motion, men ikke så megen mad.
Vi stod op søndag kl. 05:00 for at nå mogenmad i Silkeborg Hallerne og transport til Bjerringbro, hvorfra starten gik klokken 07:30.
Vejret var blevet ganske smukt. Ved starten var der stadig lidt tåge over åen - nok til at skjule kajakkerne en 100 m fremme. Det var et flot syn. Senere kom solen igennem og det var en meget behagelig og hurtig tur de 34 km til Randers.Der var et hvil undervejs i Langå, hvor vi fik lidt varm suppe, brød og banan. Rigtigt godt at stå lidt og snakke i solskinnet.
Fremme i Randers nød vi igen solen, fik pakket kajakerne, spist lidt, nydt en fadøl og overværet en pokaloverrækkelse, hvor Struer fik en bronzemedalje til en af de to kaproere. Inden turen gik hjem til Struer igen.
Efter at vi var kommet hjem og jeg havde fået kajakken rengjort og på plads, var klokken blevet seks. Så var det tid for at komme hjem til gaver og fødselsdagsmiddag for søndag var også min 48 års fødselsdag. Jeg vil indrømme, at det kneb lidt med energien til at deltage i al det min søde familie synes skulle til i den anledning - beklager, men godt 7 timer i en kajak sad lidt i kroppen.

Ingen kommentarer: