Søg i denne blog

søndag, september 11, 2011

Tour de Gudenå 2011

I weekenden var jeg til mit 6. Tour de Gudenå. Som sidste år var det igen en dejlig weekend med krydret med godt selskab med folk fra klubben, timer på søerne ved Silkeborg, ud at spise, rødvin, op klokken 4:30, timer på Gudenåen, en eftermiddag i Randers med samvær, fadøl, god mad, mange kajakfolk.
I år var vejret helt perfekt; ikke ret megen vind (op til 5 m/s) om lørdagen, hvor vi roer over Julsø og en række andre. Det var samtidigt op til 20 grader, hvilket var helt perfekt til tiden før starten ved Emborg bro og til opholdet i Silkeborg, hvor lørdagens løb slutter. Søndag var det blæst en anelse op, men igen perfekt da søndagen er på åen fra Bjeringbro til Randers via Langå, hvo der er et ophold. Fra Langå til Randers var vinden dejligt i ryggen, hvilket alt i alt gjorde dette år til det letteste, jeg har oplevet.
Resultatlisten viser at jeg brugte 7 timer og 05 minutter i år og blev nummer 158 ud af 208 i klassen TdG Classic - 58 km.Vi var 8 fra klubben, der roede de 58 km og ingen på den lange og ingen ungdomsroere.
Vi var med med lidt færre, end vi plejer, og der var igen ikke så mange deltager i år som sidste år. 540 ud af 587 tilmeldte gennemførte i år.


Ingen kommentarer: