Søg i denne blog

torsdag, maj 05, 2005

Kristelig Himmelfarts ferie

Fik slået græs i dag for anden gang i år. Den nye bio-klipper er foreløbig ganske udemærket. Den kommer nemt nok igennem og græsafklippet forsvinder fint ned i plænen.

I sidste weekend var vi i Cirkus Arena I år var det i Holstebro, da vi ikke kunne på dan dag, hvor det kommer til Struer. Det var lørdag kl. 13, hvilket var godt for Malthe i forhold til fredag kl. 19, som det ville være i Struer. Forestillingen i år var også endnu flottere end årene før, hvilket nok skyldes 50 års jubilæet. Elefanterne og ikke mindst hestene var imponerende. Og så gjorde Søs Fenger og Dario Campeotto det godt.
Søndag aften var vi to voksne i Herning Kongrescenter for at se musical'en Cyrano. En god oplevelse og godt at have en "voksen-aften".

Jeg har fået læst et par bøger. "Play to the End" af Robert Goddard og "The Last Jihad" af Joel C. Rosenberg - begge lånt privat.

Min første chef på B&O tilbage i 1984, Stig Toftgaard, er død. Han blev kun 55 år og skal begraves i morgen. Selv om jeg ikke har set ham i over 10 år, føler jeg det som et tab, at han ikke er mere.

Ingen kommentarer: