Søg i denne blog

søndag, oktober 21, 2007

Efterårsferie

Vi er lige kommet hjem efter en efterårsferie i København. Jeg har holdt ferie hele ugen. Vi tog afsted tidligt tirsdag alle fem, overnattede 3 nætter på vandrehjem på Amager og derefter et par nætter hos min søster på Sjælland.

Altså først nogle dage med aktiv storbyferie og derefter et par fredelige dage med familiebesøg.

Esben og jeg var i Parken for at se EM-kvalifikationskampen Danmark-Estland. Vi vandt 3-1, men selve kvalifikationen glippede i kampen før mod Spanien, så der var ikke så meget EM-kamp over det. Men det var da godt nok at se Parken selvom stemningen med de kun 19004 tilskuer var lidt afdæmpet. Iøvrigt - jeg synes at publikums rygning var lidt irriterende. Det er dejligt at vi er sluppet for rygning på spisestederne og hvor vi ellers kommer, men selvom Parken er "udendørs" så sidder man tæt og der var ikke megen vind på tilskuerpladserne.

Ellers en dag i Experimentarium og en i Zoologisk have. En aftenturTivoli med halloween-stemning. Assistens Kirkegård, Rundetårn og en masse storby-liv, der jo ikke er hverdagskost her i Struer.Lidt motion er det også blevet til her i ferien. Først var der tid til et par ture i kajakken før vi tog til København og i går blev det til en 10 km gennem efterårsskoven ned til badebroen i Burresø.

Ingen kommentarer: