Søg i denne blog

mandag, september 14, 2009

Tour de Gudenå 2009

Det var så mit fjerde Tour de Gudenå. En dejlig intens weekend med godt samvær med de andre fra klubben. Det var trættende i år med modvinden. Vestlig om lørdagen, hvor vi roede over Silkebogsøerne, der den ene efter den anden strækker sig mod vest. Og så drejede vinden om i nord/øst og friskede op i løbet af søndagen, hvor vi roede mod nord/øst fra Bjerringbro til Randers over Langå. Turen til Langå var dog nærmest med medvind, da vinden endnu ikke var drejet helt om endnu. Men fra Langå til Randers var vinden mod og tiltaget, hvilket gjorde mig ganske træt i de store rygmuskler inden, jeg nåede Randers.
Jeg roede i 8 timer de to dage og heri var der nok ca 3 kvarters pause. Et kvarter om lørdagen i Ry og ½ time i Langå søndag.
Jeg blev nr. 234 ud af 343 på de 58 km. I alt gennemførte 775 ud af 863 tilmeldte i år. Vi var 8 fra klubben, der roede de 58 km og så havde vi to med på den lange på 120 km. Alle gennemførte og det er mig ubegribeligt at de 2 kom igennem de 120, når jeg nu tænker på hvor træt jeg blev af den halve distance.
Alt i alt noget sværere end sidste år. Bølgerne i år var ikke helt små, men de kom pænt ind forfra, så det var ikke så svært at holde balancen.
Her til morgen mandag, var jeg stadig lidt påvirket at anstrengelserne, hvilket jeg ikke var sidste år. Jeg har ellers brug for fuld energi til ugen, hvor der er travlt på arbejde med at få nye IT-systemer i drift.

Ingen kommentarer: